praktikum-2-logo

tek nam je 28...

O nama  
 
 
 
 

poupozega

Učenje bez razmišljanja je prazno, razmišljanje bez učenja je opasno.

Online upis u školu stranih jezika Praktikum

Upisati se možete i putem e-mail upisnice.

Anketa

Jeste li zadovoljni našom školom?
 
Advanced partnership member

Praktikum partneri

034portal

scpozega

hzz-logo

praktikum-logo-3

najbolje

O nama

Škola je osnovana početkom 1990. godine i od osnutka do danas isključivo se bavi pružanjem jezičnih usluga, tj. organiziranjem tečaja stranih jezika. Škola konstantno raste i razvija se u pogledu broja polaznika te zaposlenika, te s ponosom možemo istaknuti da je u proteklih 24 godine tečajeve stranih jezika pohađalo više od 15000 polaznika.


Naša škola članica je udruge škola stranih jezika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te "Prime", udruge privatnih škola stranih jezika koja je pridruženi član EAQUALS-a, međunarodne udruge kvalitetnih škola stranih jezika. Ambicije i prepoznatljivost škole vezani su za vrhunsku kvalitetu nastave, povjerenje i zadovoljstvo polaznika, inovativnost i autentičnost te praćenje svjetskih postignuća u području nastave, te mladim predavačima-entuzijastima pod vodstvom profesorice Maje Janković-Pažin.


Praktikum je počeo rad sa učenicima, da bi ubrzo uvidio kako stalno praćenje jezičnog razvoja polaznika od najranije do odrasle dobi daje najbolje rezultate i "zaokruženu cjelinu", pa već niz godina organizira tečajeve za predškolce, učenike, mladež te odrasle i poslovne ljude.
U svaki od tih tečajeva Praktikum je unio nešto "svoga", što su prepoznali mnogi polaznici pa ih rado preporučuju drugima.


Svi materijali po kojima radimo su izvorni materijali, tj. iz zemlje čiji jezik poučavamo, a male grupe (maksimalno do 12 polaznika) uz polaznikovo sudjelovanje u radu, te redovno pohađanje tečaja garancija su uspjeha.